Nieuwe blog posts

Zeecontainervervoer Ede | Nap Transport

21 11 2018 door Administrator

Als je als ondernemer wilt zorgen voor een...

Douglas Tuinhuis
Douglas Tuinhuis

30 06 2017 door Administrator

Tuinhuizen zijn verkrijgbaar in verschillende...

Welkom bij design4usall

21 06 2017 door Administrator

Op deze blogsite zullen de laatste trends en...

Toon alle blogartikelen →

Blog Archief

Douglas Tuinhuis

Geplaatst op 30 06 2017 door Administrator

Douglas Tuinhuis

Tuinhuizen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Er is zo veel mogelijk dat het erg lastig is om te kiezen. Vandaag wordt het douglas tuinhuis uitgelicht.

Waarom een douglas tuinhuis

Een douglas tuinhuis dé ideale toevoeging voor in uw tuin. Het naast een plek om lekker te zitten, namelijk ook erg functioneel. Zo kan het bijvoorbeeld als opslagruimte, speelhok voor de kinderen of vakantiehuisje worden gebruikt. Daarnaast is het natuurlijk een erg leuke toevoeging in uw tuin.

Waarom douglas-hout

Het hout waar een douglas tuinhuis van gemaakt is, is erg duurzaam. Douglas-hout valt in duurzaamheidsklasse 3. Dat houdt in dat het hout ongeveer 10 tot 15 jaar mee gaat (onbehandeld). Daarnaast is het hout erg sterk. Het is zelfs een van de sterkste Europese houtsoorten! Dit betekent echter niet dat het slecht te bewerken is. Met scherp gereedschap zal dit geen probleem zijn.

Het hout heeft een stijlvolle kleur. Het kernhout heeft een warme roodbruine kleur en het spinthout is geelachtig. U kunt er voor kiezen om het douglas-hout te behandelen. Dit zorgt er voor dat het hout niet zijn prachtige kleur zal verliezen. Wanneer u dit niet doet kan het hout na verloop van tijd blauw uitslaan.

Geïnteresseerd in een douglas tuinhuis?

Douglas tuinhuis.nl is dé aanbieder wanneer u op zoek bent naar een douglas tuinhuis. Zowel een compleet douglas tuinhuis als de ruwe bouwmaterialen kunt u hier verkrijgen. Ook kunt u hier voor maatwerk terecht. Wilt u verbindingen in het hout gezaagd hebben zodat u makkelijk uw douglas tuinhuis in elkaar kunt zetten? Neem dan contact op met douglastuinhuis.nl

Geen labels toegevoegd