Nieuwe blog posts

Douglas Tuinhuis

01 09 2020 door Gett Support

Tuinhuizen zijn verkrijgbaar in verschillende...

Zeecontainervervoer Ede | Nap Transport

18 08 2020 door Gett Support

Als je als ondernemer wilt zorgen voor een...

Toon alle blogartikelen →

Zeecontainervervoer Ede | Nap Transport

Geplaatst op 18 08 2020 door Gett Support

Als je als ondernemer wilt zorgen voor een tijdige verzending van een bestelling dan is een betrouwbare transport van groot belang. In veel gevallen volstaat een koerier of een lokaal transportbedrijf, met name als het gaat om een binnenlandse verzending. Voor internationale transporten komt er vaak meer kennis bij kijken, dat geldt vooral voor het vervoer over zee. Voor NAP Transport is zeecontainer vervoer dan ook een echte specialiteit.

Vervoer van zeecontainers: een echte specialiteit

Zeecontainer vervoer is meer dan enkel de producten in een geschikte container laden en deze afleveren in de haven. Het is een speciale tak van transport waarbij de wetgeving een belangrijke rol speelt. Voor u als ondernemer is het daarom van belang te kunnen vertrouwen op de deskundigheid van uw logistieke partner. NAP Transport heeft niet alleen de juiste kennis in huis, we weten ook exact waar op gelet moet worden. Die houding voorkomt onnodige vertragingen en u kunt ervan uitgaan dat uw zending op de juiste manier wordt afgeleverd. Een efficiƫnte benadering is daarbij een kernbegrip.

Containervervoer op maat

Uiteraard hebben we diverse wagens beschikbaar voor het vervoer van uw zeecontainer, zowel voor het transport naar de haven, als het ophalen van een zeecontainer in de haven. Zo kan het in uw specifieke geval gaan om het vervoer van een 20 voet container, een 40 voet container of zelf 45 voet. Afhankelijk van uw wensen kunnen we een stuk maatwerk leveren zodat de kosten beperkt blijven. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden in uw specifieke situatie.

Geen labels toegevoegd